LinkedInShare

Den 28. september holder jeg et minikurs i ORSC for ICF Norge (den norske avleggeren av International Coach Federation).

“ORSC” er et litt kryptisk nyord som stadig dukker opp i coaching-sammenheng. ORSC, som står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching, fokuserer på hvordan relasjonene mellom oss har det, snarere enn hvordan vi som individer har det. Ikke at dette ikke henger sammen, men personlig trivsel avhenger mer av omgivelsene enn omvendt.

Jeg har de siste årene har vært lokal nordisk representant for CRR Global. CRR (Center for Right Relationship) har skapt og utviklet ORSC-konseptet. I dag er det mer enn 2.000 ORSC-utdannede på verdensbasis, og programmet og den påfølgende sertifiseringen er begge akkreditert av ICF.

På dette møtet tas ICF-medlemmene gjennom noen av verktøyene ORSC byr på, og gir også generell informasjon om dette utdanningsprogrammet.

Er du med i ICF, så kom og få en ta-og-føle-på opplevelse av hva ORSC er.

Påmelding via ICF sine nettsider.
Relaterte poster:

  1. ORSC Fundamentals (København) sept 2010
  2. ICF teleklasse
  3. Gratis introduksjon til ORSC
  4. ORSC Fundamentals (Oslo) august 2010
  5. ICF Annual Conference
Tagged with:
 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>