LinkedInShare

Tirsdag Morgen blir ikke som førTMs menneskerettighetskommisjon bestemte nylig at perioden fra og med tirsdag 21 juni til uken som starter med åttende august skal være tirsdagsfri. Det vil derfor ikke bli noen Tirsdag Morgen i denne perioden.

Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre deg som ivrig venter på tirsdagsbrev gjennom sommeren, men frykt ikke. 9. august er Tirsdag Morgen tilbake i epostboksen din.

Og har du ikke abonnert ennå, så gjør du det raskt og greit via denne siden.

Så har du jo alltid arkivet tilgjengelig, med alle de 45 tirsdagsbrevene som er skrevet så lang.

Og du, jeg garanterer ikke 100% fred og ro her i sommer, men da skjer det i så fall rett på denne bloggen, og du får ikke varslingene via epostbrevet.

Ha en riktig god sommer.
Relaterte poster:

  1. Coach-lærere uten førerkort
  2. Irland feirer et år uten røyk
  3. Motivasjon med englestøv
  4. Armbåndsur og forutsigbarhet
Tagged with:
 

One Response to En sommer uten tirsdager

  1. Er ikke vafler på tirsdags kveld heller, om sommeren, men det har ingenting med TMs Menneskerettighetskommisjon å gjøre, men med det enkle faktum at Kamelryttersken ikke vil. Steke vafler på tirsdagkveld om sommeren. Men fra septober en gang blir det vafler på tirsdagskveldene igjen. Velkommen :)

    Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om vafler på tirsdag

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>